Essovius yazdı:
anladım ama raid kutularından da 45 lv midyesi çıkmıyor hiç ya da bana denk gelmedi o yüzden ben boss kesiyordum

Bu siste çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
Essovius yazdı:
anladım ama raid kutularından da 45 lv midyesi çıkmıyor hiç ya da bana denk gelmedi o yüzden ben boss kesiyordum
Meftun yazdı:
Hangi akın kutularından bahsediyorsunuz? Eğer Donuk Diyar (FC) akınları dışındaki akın kutularından midye çıkarmaya çalışıyorsanız onlarda midye çıkma ihtimali yoktur.Essovius yazdı:
Essovius yazdı:
İşte bende o şaheserlerden arıyorum r7-r6 falan bulsam alırım ama göremedim pazarda ayrıca 15 asas da ws de çok keyifli çünkü örnek vermek gerekirse +11 bi sav sp1 ile ws atmıştık ben avcı takıyordum ama adam benden çok kritik vuruyordu ve ben de hemen ölüyordum daha sonra asas taktım ve ws attık bu sefer ben yeşil can kesiyordum hemde asas çok keyifli oluyor ondan itemlerimide güzel bi midyeyle güçlendirirsem düşük seviyede terminatör olurum itibar kasmam kolaylaşır (icebreaker ve yetenek arenası).
Essovius yazdı:
Asas > Avcı > Sp8 > tüm spler
cuma6886 yazdı:
Exp gelmemesini bu kadar istemene anlam veremedim ben. O sıkıntıya girmek istemediğini söylüyosun tamamda e girme geldiği kadar gelir sen yine kasılma. Gerçi bu huy oldu bizim serverda - bilmem kaç kingi diye
rayisact yazdı:
Mhh bende yös çalışıyordumPvp olmadığın sürece her türlü yardımda bulunabilirim
Essovius yazdı:
Beyler size sorucağım bir konu daha var gelişimimle alakalı ama bu sadece öneri için soruluyor yorum değil yani yok bu pvp yok sen napıcan gibisinden söylemezseniz sevinirim ve 50 seviye için değil ileriki seviyeler için olucak bu sorum +80 gibi yani şimdi sorum şu:
Wk
Sp8
Sp7
Pve olarak hangi alanlarda kullanılırsa maximum verimi alırım ayrıca 90 kasarken,93 kasarken,k kasarken hangi kart daha işlevsel olur bunu merak ediyorum.
Ek bilgi: sp8 çölde çok etkili olur diye düşünüyorum etkili bir statü dağıtımıyla ayrıca ani savaşlarda da popüler bir kartmış ve bekleme süreleri gerçekten çok kısa bu benim çok hoşuma gidiyor çünkü "k da ne kadar kısa sürede yüksek hasar atarsan o kadar çok slot kesip o kadar çok slot kesersin" gibi bir dülüncem var.
Ek bilgi 2: sp7 yi oynamak hoşuma gidiyor keyif aldığım kartlardan birisi saplantısı,sarkacı,ruh patlaması ve s20 si ile gayet güzel bir pvp kartı ayrıca can yerine mana sıkıntısı çekmesi farklı bir tat vermiş ve hoş olmuş can çalma yetenekleri bol ve volkan atan arkadaşlarımın söylediklerine göre sp7 volkan için biçilmiş kaftan en rahat şekilde solo volkan dönmeyi sağlıyormuş bu da hoşuma gitti açıkcası.
Ek bilgi 3: wk dan hiç hoşlanmıyorum desem az kalır çünkü keyifli değil benim için o yüzden pek alma taraftarı değilim gereksiz gibi düşünüyorum.
Bu şekilde 3 seçenek arasından en etkili kararı ben veremedim sizin de önerilerinizi dinlemek istedim umarım aradığım cevabı bulabilirim. Keyifli forumlar
10 Misafir